Hur gör man för att ett lag inte längre ska synas under Lagväljaren (Välj lag)?

För att ett lag inte längre ska synas tillsammans med övriga lag under "Välj lag" behöver en central administratör för klubben logga in med sitt konto på klubbens hemsida och i adminläge klicka på "Lag/sektioner" > "Lagväljaren". Därefter klickar administratören på raden för laget och väljer ”Ta bort” och ”OK” på kontrollfrågan. När detta är gjort har laget tagits bort från Lagväljaren (och Välj lag).

Laget finns efter detta ändå kvar i vårt system och ligger även kvar under ”Lag/sektioner” på klubben och försvinner alltså endast från Lagväljaren (Välj lag).