Hur lägger vi till ett eller flera Representationslag?

Följ stegen nedan för att välja ut ett eller flera Representationslag:

1. Gå till klubbsidan och logga in
2.Klicka på Admin och gå till Lag/sektioner i menyn till vänster
3. Klicka på raden som du vill göra till Representationslag och välj ”Redigera”
4. Bocka i rutan "Representationslag" och avsluta med ”Spara”

Klart!

Varje klubb kan ha upp till fyra Representationslag.

Funktionen Representationslag finns på klubbsidor med Guldpaket och Silverpaket. Logga in och gå till Admin > Butiken för att uppgradera.