Hur tar jag bort en Klubbadministratör?

För att kunna ta bort en person som har behörigheten "Klubbadministratör" behöver man först ta bort behörigheten. Detta är något som en annan klubbadministratör har möjlighet att göra.

För att ta bort en klubbadministratör: Gå till klubbsidan > Admin > Medlemmar. Klicka sedan på raden för aktuell person och välj "Redigera". Klicka därefter ur bocken "Klubbadministratör" och "Spara".

Gå sedan tillbaka till medlemslistan, klicka på raden för aktuell person igen och välj nu "Ta bort". Om personen inte har någon mer roll i föreningen kommer denne hamna i medlemsregistret under "Personer som saknar roll".