Hur flyttar man enklast medlemmar mellan lag i klubben?

Det enklaste är att göra det via klubbens kostnadsfria medlemsregister. Detta har klubbens klubbadministratörer och medlemsansvariga möjlighet att göra enligt detta om man önskar flytta spelare:

1. Öppna medlemsregistret.
2. Välj ”Medlemsregister” (bredvid ”Översikt”) och klicka på "FILTER"-knappen.
3. Under ”LAG”: Klicka på knappen för nuvarande lag.
4. Under "ROLLER": Klicka på knappen "Spelare".
5. Klicka på ”FILTER”-knappen och bocka därefter i rutan för alla personerna som ska flyttas.
6. Klicka därefter på "VERKTYG" i listen och välj "Lägg till som..." i rullisten.
7. Välj nya laget och klicka på "LÄGG TILL".
8. Gå därefter in på nya laget i adminläge och välj ”Medlemmar”.
9. Klicka på "Klicka här för att få mer information" i den röda varningsrutan ovanför medlemslistan och välj "Lägg till förälder" (längst ned) så blir även föräldrarna tillagda.
10. Klart!

Medlemmarna finns nu på båda lagen. Om personerna inte har nån funktion kvar i det gamla laget så har man möjlighet att ta bort dem i adminläge > ”Medlemmar” på lagsidan för det gamla laget.