Vad innebär det i produkten om man har synlighetsinställningen “Skyddad identitet”?

Det innebär att inga utomstående eller medlemmar i laget kan se personen. Därutöver kan inte andra lag i samma förening få upp personen som förslag om de försöker lägga till personen via det lagets ”Lägg till medlem”. Man döljs även i laget.se-appen så att inte andra medlemmar i laget har möjlighet att se kontaktuppgifter för personer med synlighetsinställningen “Skyddad identitet”.

Att tänka på: Även om en person har inställningen "Skyddad identitet" så kommer namnet visas om personen kommenterar nyheter eller skriver i gästboken i de fall där det krävs att man är inloggad på sitt laget.se-konto för att kunna kommentera eller skriva.