Hur ser jag hur många aktiviteter som skickats in via integrationen till IdrottOnline?

• Behörig person loggar in på sitt konto i IdrottOnline via en dator.
• Klicka på LOK i den blå listen högst upp.
• Klicka på Ansökan följt av HT2016 i menyn till vänster.
• Klicka sedan på Öppna ansökan för HT2016
• Där kan du då se hur mycket data som skickats över.

Observera att det alltid är en viss fördröjning mellan att en aktivitet närvaro förts i laget.se och att den visas i IdrottOnline. Fördröjningen kan variera baserat på hur många aktiviteter som skickas.

*Vanligaste felen för att antalet aktiviteter inte stämmer i IdrottOnline mot laget.se:*
• Fördröjningen som nämns ovan.
• Spelare och ledare saknar fullständigt personnummer. Här kan man snabbt klicka upp ett närvarokort för varje lag i LOK-stödssammanställningen och notera vilka spelare eller ledare där det behöver kompletteras.
• Ledarna har lagt till aktiviteter som har samma start- och sluttid, vilket gör att aktiviteten är 0 minuter och därmed inte ger bidrag. Påminn era ledare att alltid ange en realistisk sluttid.