Hur fördelar jag våra Silverpaket/Guldpaket mellan lagen?

För att fördela Silver-/Guldpaket mellan lagen går man in via admin (uppe till vänster) på klubbsidan till Lag/sektioner. Här klickar man på raden för det aktuella laget, väljer redigera och här i rullistan under paket kan man välja det paket man vill lägga till. När man valt det paket laget ska ha väljer man spara och då är paketet tillagt.

Om man saknar paket att lägga till kontakta supporten för att utöka antalet paket.