Hur startar vi ett nytt lag i klubben?

Att starta ett nytt lag i klubben görs på olika sätt baserat på vilken roll du har i klubben. Välj nedan:

Jag är administratör i klubben och ska lägga till det nya laget
1. Besök www.laget.se från en dator och logga in.
2. Gå till er klubbsida och klicka på Admin (högst upp till vänster).
3. Klicka på Lag/sektioner i menyn till vänster.
4. Klicka på Lägg till nytt lag i klubben.
5. Fyll i vilken hemsideadress laget ska ha. För ex. laget.se/SIKF09 anger du SIKF09 i rutan.
6. Välj ålder med mera i rullgardinsmenyerna
7. När du lagt till laget är det viktigt att du lägger till den som är ansvarig som medlem i det aktuella laget och kryssar i att personen ska ha administratörsrättigheter. Detta gör du genom att först klicka dig in på laget, välja Admin och sedan Medlemmar.
8. På menyvalet Lag/sektioner och fliken Lagväljaren lägger du till laget så det blir tillgängligt i navigeringen på hemsidan.

Jag är ledare för det aktuella laget och vill lägga till vårt lag i systemet
1. Besök www.laget.se och klicka på Kom igång gratis.
2. Följ instruktionerna som dyker upp på skärmen.
3. När du slutfört registreringen, kontakta då klubbens centrala administratör (ex. klubbadministratör) och be den lägga till ert lag i Lagväljaren så att laget enkelt hittas från klubbens hemsida.