Hur startar vi en ny grupp i klubben?

Jag är administratör i klubben centralt och ska lägga till det nya laget:

1. Besök www.laget.se från en dator och logga in.
2. Gå till er klubbsida och klicka på Admin (högst upp till vänster).
3. Klicka på "Grupper/sektioner" i menyn till vänster.
4. Klicka på "+Lägg till ny grupp i klubben".
5. Fyll i Gruppnamn vilket medför vilken webbadress sidan kommer få som förslag.
6. Välj övriga inställningar såsom om det ska läggas till i "Gruppväljaren" etc.
7. Lägg till den som ska vara administratör direkt. Om det inte är klart vem som ska vara administratör så har du möjlighet att göra det i efterhand. Detta gör du genom att klicka dig in på den skapade gruppens hemsida i adminläge och sedan "Medlemmar". Lägg till personen och bocka i rutan "Administratör" på den.