Lag i vår klubb saknar Silverpaket/Guldpaket, vad gör jag?

Har er förening ett klubbpaket aktiverat, alternativt ett avtal med oss gör ni enligt följande.

1. Kontakta klubbadministratören eller någon med administratörsrättigheter för er klubbsida.
2. Denne person går till er klubbsida.
3. Loggar in och växlar till admin.
4. Klicka här på Lag/sektioner
5. Klicka på raden för aktuellt lag och redigera.
6. I rullistan där det står Ingen förändring har ni nu möjlighet att växla till Silver eller Guldpaket.
7. Klicka på spara.

Om det inte finns något tilläggspaket att välja i steg 6 behöver ni kontakta oss på supporten så hjälper vi till.

Har er förening inte klubbpaket eller avtal beställer ni tilläggspaket i admin på er lagsida och under Butiken.