Hur lägger jag till en förälder till ett barn/en spelare?

Detta är något som endast administratörer kan göra, det fungerar både via datorn och mobilversionen.

Via datorn:
1. Logga in och växla till admin uppe till vänster på aktuell lagsida.
2. Klicka här på Medlemmar i menyn till vänster.
3. Klicka på Lägg till medlem
4. Fyll i E-postadress eller personnummer för att söka fram medlemmen, men du kan även gå direkt vidare genom att klicka på Sök/skapa ny.
5. Här fyller du i de uppgifter du har och under Roll ändrar du till Förälder. Därefter kan du koppla ihop föräldern med aktuell spelare.

Mobilen:

1. Besök aktuellt lag, antigen via appens genvägar eller via telefonens webbläsare.
2. Växla till admin
2. Klicka på Medlemmar
3. Klicka på Lägg till medlem
4. Fyll i E-postadress eller personnummer för att söka fram medlemmen, men du kan även gå direkt vidare genom att klicka på Sök/skapa ny.
5. Här fyller du i de uppgifter du har och under Roll ändrar du till Förälder. Därefter kan du koppla ihop föräldern med aktuell spelare.