Hur tar jag bort ett lag i föreningen jag ansvarar för?

Det är klubbadministratören i föreningen som kan plocka bort dessa lag. Läs mer om behörigheten klubbadministratör här.

Du börjar med att kolla om en koppling finns mellan klubbsidan och det aktuella laget, besök klubbsidan och växla till admin uppe till vänster. Här klickar du på menyvalet Lag/sektioner, leta upp aktuellt lag och kontrollera att den gröna bocken finns. Finns inte denna klickar du på raden och redigera, här klickar du i rutan för koppling och spara.

Nu behöver du klicka på den blåa texten för laget ute till vänster så att du kommer till aktuellt lag. Du växlar här till admin och klickar på Inställningar, här hittar du underfliken Ta bort.