Hur tar jag bort mig själv från systemet eller ett lag

Vill du plocka bort din profil helt loggar du in på laget.se via en dator och klickar på ditt namn uppe till höger.
Klicka här på Mina uppgifter och underfliken Ta bort. Läs noga igenom informationstexten.
Du plockas då bort helt från laget.se vilket bland annat innebär att du inte får några fler utskick.

Vill du bli bortplockad från ett enskilt lag behöver du kontakta administratören för det aktuella laget och be denne person att plocka bort dig.