En förälder vill ha nytt lösenord, hur gör den?

Här finns två scenarion:

A. Föräldern är inloggad på laget.se och vill helt enkelt ändra lösenord
Föräldern klickar på sin profilbild uppe i den svarta Användarbaren. Saknar föräldern profilbild visas en vit siluett på grå bakgrund. Där väljer föräldern Mina uppgifter och scrollar längst ned. Där kan föräldern sedan sätta sitt nya lösenord.

B. Föräldern är inte inloggad på laget.se och vill skaffa ett nytt lösenord
Be föräldern gå till www.laget.se och klicka på Logga in. Där klickar den sedan på Glömt lösenord, fyller i sin e-postadress och klickar sedan på Återställ lösenord. Instruktioner för hur föräldern sedan sätter sitt nya lösenord skickas då ut till föräldern via mejl.

Appen laget.se
Detta kan också regleras via appen. Om föräldern är utloggad finns instruktioner från appens startskärm. Är den inloggad klickar den på menyknappen högst upp till vänster, Min profil och sedan Mina uppgifter.