Jag vill inte att resultat visas för vår serie, kan jag ställa in det någonstans?

Ja, spelar ni i en serie där förbundet, föreningen eller ni som lag bestämt er för att inte visa upp matchresultaten mot allmänheten så finns nu inställningen.

När man importerar en serie från sitt förbund till sin lagsida blir det på laget.se en central serie. Det innebär att när ett resultat läggs till av förbundet eller en sidadministratör uppdateras serien för alla lag som importerat den. Vill ni i stället dölja resultat och tabell för aktuell serie på er sida gör ni följande:

1. Logga in och gå till Administratörsvyn
2. Klicka på Inställningar och sedan på underfliken Serier/Cuper
3. Klicka på raden för aktuell serie och klicka på Redigera
4. Bocka i Resultatlös tävling och Spara

Med Resultatlös tävling ikryssat säkerställer du att matchresultat och serietabell inte visas för aktuell serie på er lagsida.