Hur får jag bort ett inlägg i gästboken?

I dagsläget är det administratörerna för den aktuella sidan som ansvarar för inläggen som skrivs i Gästboken. Om det dyker upp ett olämpligt inlägg behöver detta rapporteras, (det kan alla göra) det hamnar då under Rapporterade inlägg i admin.

Administratören kan då se IP-nummer samt välja om inlägget ska plockas bort eller om rapporteringen ska upphävas.

Om Gästboken missbrukas eller att man önskar en annan säkerhetsnivå, exempelvis att endast inloggade ska kunna skriva i den kan man i admin redigera detta. Klicka på Inställningar, Hemsidan och längst ner på denna sida ställer man in detta.

Man kan även dölja Gästboken helt, detta görs också i admin men under Menyval och sedan Sortering.