Hur lägger jag till träningsmatcher/cupmatcher?

Du behöver skapa en serie för att lägga till matcher. Navigera till Admin via en dator på aktuellt lag. Klicka på "Serier/cuper" i menyn till vänster och sedan på fliken "+ Lägg till serie/cup".

1. Döp din ”serie” till exempel Träningsmatcher/Sportcupen.
2. Lägg till ert eget lagnamn samt lagen du vet ni kommer möta och spara.
3. Navigera till "Aktiviteter" till vänster och klicka sedan på "+ Ny aktivitet"
4. Välj Aktivitetstyp = "Match"
5. Välj rätt serie/cup (i detta fall Träningsmatcher eller Sportcupen) och vilka lag som möts (hemmalag i första fältet).
6. Fyll i övrig info och spara.

Om du ska lägga till matcher i en redan skapad serie (till exempel Träningsmatcher eller Sportcupen) behöver du bara upprepa steg 3-6. Detta kan du även göra under "Aktiviteter" och närvaro i mobilen.

För att lägga till ett nytt lag i en serie gör du detta under "Serier/cuper". Klicka på aktuell serie > "Redigera" och sedan på fliken "Hantera lag".