Hur lägger jag till Träningsmatcher?

Du skapar en serie för att lägga till träningsmatcher. Navigera till Admin via en dator på aktuellt lag. Klicka på Serier/cuper i menyn till vänster och sedan på fliken + Lägg till serie/cup.

1. Döp din ”serie” till exempel Träningsmatcher 2016.
2. Lägg till ert eget lagnamn samt lagen du vet ni kommer möta och Spara.
3. Navigera till Aktiviteter till vänster och klicka sedan på + Ny aktivitet
4. Välj Aktivitetstyp = Match
5. Välj rätt serie/cup (i detta fall Träningsmatcher 2016) och vilka lag som möts (hemmalag i första fältet).
6. Fyll i övrig info och Spara.

Om du ska lägga till matcher i en redan skapad serie (till exempel Träningsmatcher 2016) behöver du bara upprepa steg 3-6. Detta kan du även göra under Aktiviteter och närvaro i mobilen.

För att lägga till ett nytt lag i en serie gör du detta under Serier/cuper. Klicka på aktuell serie > Redigera och sedan på fliken Hantera lag.