Hur slutar jag följa ett lag eller en klubb?

För att sluta följa ett lag behöver man logga in på laget.se via en dator, besöka det aktuella laget och högst upp i användarbaren där man söker fram klubbar och lag så finns en stjärna. Klicka på stjärnan för att sluta följa aktuellt lag.

Hittar du ingen stjärna följer du inte klubben/laget utan ligger tillagd i klubben/laget som medlem. Du behöver då kontakta administratören för den aktuella klubben/laget och be denne person att plocka bort dig.

Lycka till!