Hur slutar jag följa ett lag eller en klubb?

Via dator:
Logga in på laget.se och navigera till det aktuella laget eller klubben. Klicka ur stjärnan ur den mörka användarbaren där du söker fram klubbar och lag som finns längst upp på sidan.

Via mobil:
Logga in på laget.se via webbläsaren i mobilen. Klicka Mina sidor under din profilbild och klicka ur stjärnan vid laget eller klubben du vill avfölja.

Hittar du ingen stjärna följer du högst troligt inte klubben/laget utan ligger tillagd i klubben/laget som medlem. I sånna fall behöver du kontakta administratören för den aktuella klubben/laget och be denne person att ta bort dig bort dig. Kontaktuppgifter brukar finnas under menyvalet Kontakt.

Lycka till!