Hur aktiverar jag medlemsfaktureringen i laget.se?

Gå in under Fakturering i Admin på Klubbsidan via en dator och fyll i föreningens uppgifter. Välj vilka roller i klubben som ska bli aktiverade för faktureringen.

Medlemsfaktureringen kommer i normala fall aktiveras efter 0-3 arbetsdagar och ett mejl skickas till den ni valt som Medlemsansvarig med mer information.

Observera att ni inte behöver aktivera föräldrar för fakturering om de själva inte ska bli medlemmar. Det vanligaste är att Spelare, Ledare, Styrelsemedlemmar och Personal ska faktureras. Men det beror såklart på hur det ser ut i er förening.