Hur skickar föreningen ut medlemsfakturor?

Vänligen gå igenom hela guiden innan ni går vidare med att skicka ut fakturorna: Faktureringsguide

1. Klicka på fliken Skicka fakturor under Fakturering i Admin. Välj en avgift samt de medlemmar som ska faktureras. Klicka på ”Lägg till på X av XXX medlemmar”. Lägg eventuellt till fler avgifter på samma sätt till du är nöjd.

För att enklast ha koll och kontroll rekommenderar vi att fakturera ett lag i taget genom att välja att skicka till Markerade medlemmar och klicka på fliken Lag. Markera då de medlemmar du vill fakturera.

3. Ange förfallodatum, välj om fakturamottagaren eller klubben ska betala serviceavgiften och vilket leveranssätt fakturan ska ha.

4. Klicka på Förhandsgranska längst ned för att se vilka som faktureras vad. Är du nöjd klickar du på Skicka.