Hur får vi vårt klubbmärke som favicon?

Nu har ni möjlighet att ert klubbmärke ska visas som favicon. En favicon är en liten ikon som visas på olika ställen i din webbläsare.

Detta bidrar att ni får ännu mer personlig prägel på er klubb- eller lagsida och en ökad exponering av ert klubbmärke.

Klubbmärket behöver vara i vektor- eller objektgrafik* (vanligtvis .eps-, .pdf, eller .svg) och skickas in till support@laget.se

*Kan förminskas och förstoras utan att förlora kvalitet. .jpg, .gif och .png kan till exempel inte användas som Favicon på laget.se. Tips! Kolla med ert tryckeri om de har någon skalbar version av ert klubbmärke.