Kan man lägga till en bild i ett egenskapat menyval?

Ja, detta är något som vi kan erbjuda. Bilden måste först vara uppladdat under menyvalet Bilder, klicka här sedan på aktuell bild och redigera. Här kopierar du den webbadress som syns efter Länka dokument.

Klicka dig nu vidare till Menyval i vänstermenyn, klicka på aktuellt menyval eller skapa nytt menyval. När du är inne i redigeringsläge på det aktuella menyvalet klickar du på knappen Bild som syns ovanför rutan för Innehåll. Skriv in önskad bildtext och klistra sedan in den adress som du tidigare har hämtat, tänk på att det endast ska vara ett http:// för att länken ska fungera.
Klicka Klar och sedan spara nere till höger.