Hur byter jag namn på en serie/cup?

Du byter enkelt namn på en serie/cup genom att logga in som administratör på aktuellt lag via en dator. Växla till administratörsvyn och klicka på Inställningar och underfliken Serier/cuper, klicka här på aktuell serie/cup och redigera. Här kan du sedan enkelt redigera namnet på en aktuella serien/cupen.

Här kan du även ställa in hur poängen ska räknas eller markera serien som en resultatlös tävling.