Jag har blivit tillagd som medlem på en sida, men inte fått inloggningsuppgifter. Vad gör jag?

Första steget är att dubbelkolla med din ledare så att den verkligen lagt till rätt e-postadress för dig. När det är bekräftat behöver du kontrollera din skräppost samt Blockerade avsändare där du måste försäkra dig om att adressen no-reply@laget.se inte finns tillagd. Kontakta din e-postleverantör för mer information om var du hittar skräppost eller Blockerade avsändare.