Kan man slå ihop två stycken lagsidor?

Detta är i dagsläget inget vi kan erbjuda. Vi rekommenderar att ni väljer att spara den sida som innehåller mest relevant information och sedan flyttar över material från den sida som ni väljer att plocka bort.

Ni kan enkelt döpa om den "nya" sidan under Inställningar och Hemsidan. Medlemmar flyttar ni enkelt till denna sida genom att klicka på Medlemmar och Lägg till medlem, här fyller ni i personnummer eller e-postadress som är kopplad till spelaren. Alla uppgifter kommer att följa med per automatik från den "gamla" sidan, så som kontaktuppgifter och kopplade föräldrar.

Den gamla sidan plockar ni enkelt bort under Inställningar och Ta bort sidan.