HTML i egna menyval

I de egna menyvalen kan ni fritt skapa undersidor och utforma dem utifrån era önskemål. Vill ni har ett menyval som bara innehåller vanlig text så är det bara att skriva som vanligt när du är inne och skapar eller redigerar ett eget menyval. Du kan här också använda enklare html för ex. fet stil, länkar etc. Korta hjälptexten om just detta finns när du är inne och redigerar ett menyval genom att klicka på länken under innehållsrutan.

Vill du däremot använda mer avancerad HTML såsom tabeller så rekommenderar vi att du lägger in HTML-koden genom att först klicka på "Script", klistrar in koden och sedan klickar på klar. Hemsidan kommer då formatera bort eventuella enterslag som annars kommer skapa ett tomrum ovanför själva HTML-koden.

Vi har många idéer på hur HTML kan hanteras bättre på egna menyval och jobbar på att förbättra detta utan att för del delen tumma på enkelheten för de som vill jobba med vanlig text.