Kan ni erbjuda Medlemskort?

Ja vi kan erbjuda digitala medlemskort för er förening.Funktionen är direkt kopplad till medlemsfaktureringen i laget.se. Ingen extra handpåläggning behövs om man fakturerar medlemmarna via systemet. Gör man inte det lägger man till medlemskap på medlemmarna allteftersom betalningar inkommer, det görs via det nya medlemsregistret.

• Medlemskorten visas lättillgängligt i appen, inga andra platser. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

• För att kunna visa upp sitt medlemskort måste man alltså ha appen och kunna logga in i den.

• Barn som är så unga att de inte har någon e-post har således inte heller tillgång till sitt digitala medlemskort i dagsläget. Så fort en e-postadress läggs till på deras konto kan de logga in i appen och visa kortet.

• Föräldrar till barn som är medlemmar ser tyvärr inte sina barns medlemskort i appen i nuläget.

• Medlemskortet visas under hela medlemsperioden, slutdatum syns också på kortet.

• Funktionen erbjuds helt utan någon kostnad.

Vi slår på detta helt utan kostnad för er, återkom till oss i så fall så löser vi det inom 1-2 arbetsdagar.