Jag kan inte fakturera en medlem, vad gör jag för fel?

Detta kan beror på att medlemmen inte är fakturerbar. För att lägga till en medlem som fakturerbar.

För att ändra detta så går ni in via Admin på klubben till Fakturering, klickar på Fakturerbara medlemmar och väljer Hantera fakturerbara medlemmar. Här kan ni söka fram medlemmen, bocka i rutan framför namnet och sedan välja Aktivera valda för fakturering längst ned på sidan. Då kommer medlemmen bli fakturerbar.

Dyker medlemmen upp men det inte går att välja så beror detta på att medlemmen redan har tilldelas denna avgift eller att den har medlemsdagar kvar.

En medlem kan inte bli fakturerad samma avgift två gånger det är därför viktigt att komma ihåg att skapa en ny avgift när man ska fakturera om.

Om en medlem har dagar kvar på sitt medlemskap så kan ni i Välj avgifter och medlemmar sätta hur många dagar en medlem minst ska ha kvar för att kunna få faktureras ett nytt medlemskap.

Lycka till!