En medlem får inte SMS-utskick, vad gör jag?

Om en ny medlem har lagts till i ert lag behöver ni spara om era grupper och göra ett nytt utskick via webbläsaren.

Detta gör ni genom att logga in, välja ”Admin”, ”Inställningar” och fliken ”Utskick”. Här klickar ni enbart på ”Spara”. Nästa gång ni sedan gör ett utskick från webbläsaren ska medlemmen få utskicket och kunna skriva/svara.

Dessa åtgärder kan man ibland även behöva göra trots att man inte lagt till en ny medlem, för att grupperna ska hamna rätt.

Fungerar det fortfarande inte efter att ni provat det ovan får ni återkomma med vilken medlem och grupp det gäller så ska vi kolla vidare på det.