En ny medlem får inga SMS-utskick, vad gör jag?

Om en ny medlem har lagts till i ert lag så behöver ni spara om era grupper och göra ett nytt utskick från laget.

Detta gör ni genom att gå in via admin på laget till Inställningar och underfliken Utskick. Här klickar ni enbart på spara och nästa gång du gör ett nytt utskick från lagsidan bör medlemmen kunna svara/skriva. Om inte, får du gärna återkomma med vilken medlem det gäller så ska vi kolla närmare på detta.